Muhsin Yazıcıoğlu İçin İlk Sempozyum

B

üyük Birlik Partisi  İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumu, Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sempozyuma, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve oğlu Furkan Fatih Yazıcıoğlu’nun yanı sıra, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun da katıldı. Sempozyumda konuşan Yalçın Topçu şunları söyledi:

Rahmetlinin hayalini, ölümünün birinci yıl dönümü itibariyle burada gerçekleştirmiş olacağız. Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kaynaşmış ve birleşmiş, dilde, fikirde ve işte birlik etmiş bir birliğin, onun ruhaniyetiyle beraber tekrar burada bir meyvesini göstereceğiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik, buradan Anadolu coğrafyasına dalga dalga yayılacak.”