Bakan Davutoğlu, İskeçe’de Temaslarda Bulundu

D

ışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İskeçe’nin Şahin köyünü ziyaret etti. İskeçe Türk Birliği’ni de ziyaret eden Davutoğlu, daha sonra İskeçe Müftüsüyle görüştü.

Davutoğlu, Batı Trakya gezisi kapsamında Türklerin yaşadığı Şahin köyünü ziyaret etti. Orada kendisini yaklaşık 3 bin 500 kişi karşıladı. Halka hitaben konuşan Davutoğlu, “Sizlere Anadolu’dan, Türk halkından, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan’dan selamlar getirdim” dedi.

Davutoğlu daha sonra İskeçe şehir merkezinde İskeçe Türk Birliğini ziyaret etti ve orada azınlık üyeleriyle görüştü. Programın uzaması sebebiyle Davutoğlu, İskeçe Müftülüğüne gece yarısı varabildi. Müftü Ahmet Mete ile yaklaşık yarım saatlik bir görüşmede bulundu. Davutoğlu daha sonra İskeçe’den Kavala’ya hareket etti.